Een inspirerend programma om uitgerust en doelmatig te leven

Hi Rustzoeker!

Als alles mogelijk was en niets je zou tegenhouden, wat zou jij dan op dit moment doen? Wat voor persoon zou jij dan op dit moment willen zijn?

Ben jij iemand die maar door en door gaat en eigenlijk net te laat rust pakt? Iemand die vaak moe is, wakker ligt en weinig tijd voor zichzelf heeft? Voel je dat je iets wilt veranderen in je leven maar weet je niet goed hoe je dat moet aanpakken? Je hoofd zit te vol om over dat soort dingen eens rustig na te denken.  Ben je bang dat je straks een burn-out krijgt of is het misschien al zover? 

Passeer jezelf niet langer maar sta stil bij de signalen die je lichaam jou geeft, bij je gevoel, je verlangen. Het is tijd om de pauzeknop in te drukken! Tijd om te voor jezelf te kiezen en erachter te komen wat jij nodig hebt. Niet vanuit moe zijn maar vanuit rust. Zodat je hoofd weer helder is en je weer kan zien wat jij nodig hebt. 

Zeg Ja! tegen jouw rust

Leer om vanuit rust te gaan luisteren in je lichaam en activeer daarmee het leven dat jij wilt leiden!

In dit groeps-programma gaan we de rust in jou naar boven halen en je gaat  leren hoe je dit kan gebruiken om verder te komen in je leven. We maken gebruik van moderne coachingtechnieken en de eeuwenoude geheimen van iRest ® Yoga Nidra .

Coaching is het vrijmaken van aanwezige kwaliteiten zodat je je zelfgekozen doelen (beter) kan bereiken.
Yoga Nidra is een manier om lichamelijk, mentaal en emotioneel te ontspannen en te herstellen.

Samengevoegd is dit de ultieme methode om diep te kunnen rusten maar ook concrete stappen te maken.

Tijdens de sessies behandelen we een thema en krijg je praktische tips en adviezen die je direct kunt gebruiken. Tussendoor werk je aan opdrachten en rust je verder uit met de audio sessies. Wanneer je vragen hebt kun je ze stellen aan de coach of in je eigen groep. 

Dit programma is zeer geschikt als je tegen een burn-out aanzit of herstellende bent.

Wat levert jou dit op?

 • Je zal meer rust ervaren en beter gaan slapen
 • Je bent beter in verbinding met jezelf en met anderen
 • Je gaat bewustere keuzes maken
 • Je ervaart meer energie 
 • Je krijgt meer zicht op je patronen en gewoontes die je belemmeren en inzichten hoe je dit kan doorbreken
 • Je voelt je grenzen beter aan en je kent technieken om tijdig je rust te nemen
 • Je hebt een stap gezet naar het inzetten van veranderingen die een verschil gaan maken in jouw leven

Wat gaan we doen?

Introductie workshop

Om te ervaren of het programma bij jou past, start je met de introductie workshop met als thema: ‘De kracht van intenties en yoga Nidra voor een energiek en succesvol leven’

Tijdens deze workshop leer je over de principes Yoga Nidra en waarom het zo’n krachtig middel is. Je ondergaat een heerlijke Yoga Nidra sessie en gaat ontspannen weer naar huis. Ook krijg je meer uitleg over het programma en kun je je meteen opgeven. Besluit je na de workshop om niet mee te doen? Geen probleem,  je hebt een heerlijke ontspannen avond gehad en kennisgemaakt met Yoga Nidra.

De bijeenkomsten

Ga je het gehele programma volgen? Een goede keus want je zal je in korte tijd veel rustiger gaan voelen. 

Bijeenkomst 1:   Rusten 

We gaan dieper in op het thema rusten. Rusten is een toestand zonder activiteit waarbij je je fysieke lichaam volledig gaat herstellen. Rusten is iets anders dan ontspannen wat je bijvoorbeeld in de sauna doet. Rusten is helemaal geen actie meer en toch op een dieper niveau werken aan jezelf.

Wat betekent rust voor jou en hoe kan je echt diep uitrusten? Hoe kun je zonder schuldgevoel rusten en geef je je jezelf toestemming om tijd voor jezelf te nemen? Hoe kun je vanuit rust weer gaan creëren en het leven activeren dat jij wilt leiden?

Bijeenkomst 2:   Luisteren

Luisteren IN je lichaam. Wat vertelt jouw innerlijke rechter of criticus jou? In hoeverre laat je je leiden door deze (negatieve) stemmen en hoe reageer jij op stress? We gaan in op technieken die je kunt gebruiken om je direct sterker en krachtiger te voelen. Ook leer je welke invloed gedachten op je hebben en hoe je dat met Yoga Nidra kunt omkeren naar helpende gedachten.

Na bijeenkomst 2 heb je een paar weken geen bijeenkomst zodat je thuis verder gaat met het cursusmateriaal. Dit geeft je de tijd om het rusten je eigen te gaan maken en onderdeel te laten zijn van je dagelijks leven.

Bijeenkomst 3:   ZIEN

Wat is het dat jij nodig hebt? Nu je wat meer tijd hebt genomen om te rusten en om te luisteren is het waarschijnlijk dat je gaat zien wat jij wilt bereiken. We gebruiken jouw eigen innerlijke wijsheid om daar dieper in te duiken zodat jouw intenties en doelen steeds helderder worden voor jou.

Bijeenkomst 4:   DOEN

 Als je weet wat jouw persoonlijke intenties en doelen zijn ga je verder met het maken van de eerste stappen om ze te realiseren. Je maakt een persoonlijk plan zodat je na afronding van het programma een hulpmiddel hebt om zelf verder te gaan. Daarmee kun je de verandering in jezelf veel beter volhouden.  

Ja, ik heb interesse!

Als je meedoet met dit programma krijg jij: 

 • De 2 uur durende introductie workshop Yoga Nidra
 • 4 inspirerende ochtendsessies in een kleine groep
 • Toegang tot een besloten omgeving met tips en hand-outs
 • Regelmatige momenten om online in contact te zijn met de coach
 • Audiosessies met Yoga Nidra’s, ademhalingsoefeningen en visualisaties voor nog meer ontspanning

Data:

Introductie workshop:  3/4   (19:30 tot 21:30)
Bijeenkomsten: 17/4 – 8/5 – 29/5 – 12/6   (9:00 – 11:30)

Kosten:

Je investering voor dit programma is € 347

(Vraag je werkgever naar een vergoeding)

Wil je dieper ingaan op je eigen thema?

Je kunt dit programma uitbreiden met individuele coaching. 

Jouw investering is €99

Hierbij is inbegrepen:

 • Een telefonische intake om je persoonlijke vraag te bespreken
 • Een coachingsessie waar je wordt geholpen met het opstellen van jouw intenties en doelen en waar we ingaan op je eigen thema 
 • Vier weken na afronding van het programma online/telefonisch contact voor een follow up om je ervaringen te bespreken en je vervolgstappen vast te stellen

Wil je liever het programma liever helemaal individueel volgen?

Ook dat kan.

Door te kiezen voor een individueel traject zal je nog meer uit het programma halen en de voordelen moeiteloos gaan toepassen in je leven. Dit is ook aan te raden als een groep voor jou minder prettig is en je graag persoonlijke coaching krijgt. Je volgt dezelfde opbouw als die van het groepsprogramma maar dan individueel. Het programma wordt afgestemd op jouw persoonlijke vraag.

Jouw investering is €597


Hierbij is inbegrepen:

 • Een telefonische intake om je persoonlijke vraag te bespreken
 • 4 individuele coaching sessies 
 • Toegang tot een besloten omgeving met tips en hand-outs
 • Audiosessies met Yoga Nidra, ademhalingsoefeningen en visualisaties voor nog meer ontspanning
 • Vier weken na afronding van het traject online/telefonisch contact voor een follow up om je ervaringen te bespreken en je vervolgstappen vast te stellen