Een inspirerend programma om uitgerust en doelmatig te leven

Herken je dit?

Altijd sta je ‘aan”, je reageert op alles wat op je afkomt en ‘s nachts lig je wakker van wat je nog had willen doen of wil je hoofd maar niet stil worden.

Het lijkt wel of je doorlopend moe bent, je ploft na je werk uitgeblust op de bank en tijd voor jezelf heb je al heel lang niet gehad. Je voelt je totaal niet in balans met jezelf. Je weet dat je iets moet gaan veranderen zodat je je weer vitaler en gezonder gaat voelen maar hebt de puf niet om het te gaan doen. Je wilt het liefste weer stralen en doen wat je echt leuk vindt. Als je zo langer doorgaat beland je misschien wel in een burn-out. 

Het is daarom tijd om de pauzeknop in te drukken. Het is tijd is om voor jezelf te kiezen en erachter te komen wat je nodig hebt. Niet vanuit doodmoe zijn maar vanuit rust. Zodat je hoofd weer helder en rustig is en je weer kan zien wat jij nodig hebt.

Zeg Ja! tegen jouw Vibe

Leer om vanuit rust te gaan luisteren in je lichaam en activeer daarmee het leven dat jij wilt leiden. Tijdens dit programma ga je terug naar wat jou drijft, naar wat jouw ogen doen stralen en waar jij het liefste de hele dag mee bezig wilt zijn zodat je moeiteloos de juiste Vibe in jou vindt en vasthoudt. 

In dit coachingprogramma gaan we het volledig potentieel in jou naar boven halen. Zodat jij  dit kan gebruiken om verder te komen in je leven. Dat doen we vanuit een zeer belangrijk uitgangspunt, namelijk rust!

Wat gaan we doen?

Stap 1:   Rusten 

We gaan dieper in op het thema rusten. Wat betekent rust voor jou en hoe kan je echt diep uitrusten? Hoe kun je zonder schuldgevoel rusten en geef je je jezelf toestemming om tijd voor jezelf te nemen? Hoe kun je vanuit rust weer gaan creëren en het leven activeren dat jij wilt leiden?

Stap 2:   Luisteren

Luisteren IN je lichaam. Wat vertellen de stemmetjes jou? In hoeverre laat je je leiden door de (negatieve) stemmen en hoe reageer jij op stress? We gaan in op technieken die je kunt gebruiken om je direct sterker en krachtiger te voelen. Ook leer je welke invloed gedachten op je hebben en hoe je dat kunt omkeren naar helpende gedachten.

Stap 3:   ZIEN

Wat is het dat JIJ nodig hebt? Nu je wat meer tijd hebt genomen om te rusten en om te luisteren is het waarschijnlijk dat je gaat zien wat jij wilt bereiken. We gebruiken jouw eigen innerlijke wijsheid om daar dieper in te duiken zodat jouw intenties en doelen steeds helderder worden voor jou.

Stap 4:   DOEN

 Als je zicht hebt op je doelen ga je verder met het werken van je aan persoonlijke doelen en de eerste stappenom ze te realiseren. Dat gaan we op een hele speciale manier doen. Je maakt een persoonlijk actie-plan zodat je daarna zelf aan de slag kunt.

Hoe gaan we dat doen?

We maken gebruik van moderne coaching-technieken en de eeuwenoude geheimen van Yoga Nidra. Samengevoegd is dit de ultieme methode om diep te kunnen rusten maar ook concrete stappen te maken. Tijdens elke sessie behandelen we een onderwerp en krijg je praktische tips en adviezen die je direct kunt gebruiken. (n.b het is geen yoga cursus maar een coaching programma). 

Tussentijds werk je voor jezelf aan opdrachten en rust je verder uit met de audio sessies. Wanneer je vragen hebt kun je ze stellen aan de coach of in je eigen groep.

Dit programma is zeer geschikt als je tegen een burn-out aanzit of herstellende bent. 

Ja, ik heb interesse!

Als je meedoet met dit programma krijg jij: 

 •  2 uur durende introductie workshop Yoga Nidra: “de kracht van intenties voor een succesvol leven” (waarde €35-)
 • 4 inspirerende ochtend sessies  van 2,5 uur in een kleine groep
 • Toegang tot een besloten omgeving met tips en hand-outs
 • Interactie met de coach gedurende het programma
 • Audiosessies met Yoga Nidra, ademhalingsoefeningen en visualisaties voor nog meer ontspanning
 • Een gratis Vibe Special of Yoga les (waarde €12/15,-)

Dit zal je helpen om:

 • Meer rust te ervaren in je leven
 • Doelmatiger in het leven te staan
 • Meer zicht te krijgen op je eigen doelen maar ook patronen en gewoontes die je belemmeren
 • Een stap te zetten naar het inzetten van veranderingen

Wil je dieper ingaan op je eigen thema?

Je kunt dit programma uitbreiden met individuele coaching. Je ontvangt dan:

 • Een intake van 30 minuten om je persoonlijke vraag te bespreken
 • Een privé coachingsessie waar we ingaan op je eigen thema en je persoonlijke adviezen krijgt
 • Een privé yoga of yoga nidra les 
 • Vier weken na afronding van het programma een follow up om het nieuwe gedrag vast te houden en de rust en kalmte te bewaren

“Ook jij kan leren om te rusten, te luisteren naar je verlangens zodat je ziet wat er nodig is om de eerste stap te zetten naar het leven wat jij wilt leiden”