Persoonlijk (Online) Yoga

Wil jij graag persoonlijk advies over jouw Yoga beoefening? Twijfel je welke houdingen geschikt zijn voor je of vind je het lastig om zelf op de mat te gaan staan? Dan is een persoonlijke Yoga les iets voor jou. 

Ik maak met jou een Yoga les afgestemd op jouw wensen en passend bij jouw lichaam. Je krijgt advies over de houdingen en welke aanpassingen je kunt doen.  Dit kan je helpen om verder te komen in je Yoga beoefening, bijvoorbeeld om sterker te worden maar ook als je blessures hebt. 

Hoe werkt het?
  • Ik stuur je een korte vragenlijst over je wensen, doelen en welke Yoga houdingen je fijn of niet fijn vind 
  • Op basis daarvan ontwikkel ik een les en/ of een thema
  • Online variant: We plannen 1,5 uur waarbij we online de les doorlopen, deze les wordt opgenomen zodat je de tips en adviezen nog eens kunt terugzien 
  • Live variant: Je krijgt een eigen les afgestemd op jouw wensen en behoeftes. Foto’s van jezelf in houdingen met tips hoe je het beste in de houding kunt blijven. Eventuele artikels, tips en uiteraard de gelegenheid om nadien nog vragen te stellen.
Dit kan zowel voor Vinyasa, Yin maar ook voor Yoga Nidra 

Prijs €75,00 incl BTW 21% 
Yoga Nidra afgestemd op jou is een meerprijs van €25 
 

Prive groep

Zoek je iets speciaals voor een vrijgezellen dag of voor je vriendinnen groep? Er is veel mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld een vrouwencirkel, cacao ceremonie of  een privé Yin Yoga les in combinatie met Yoga Nidra kiezen. Gewoon bij jou thuis. Vraag een aantal vriendinnen en geniet van een fijne sessie. 
Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Bedrijven Yoga

Een teamuitje is belangrijk om je als team te verbinden met elkaar. Met elkaar beleef je een mooi moment waarin yoga wordt gecombineerd met teamspirit. iRest nidra is perfect als methode voor stressreductie voor teams die onder grote druk staan. 

Met een workshop variërend van 1,5 tot 2 uur leer je de bijvoorbeeld basisbeginselen van yoga. De workshop kan zich richten op balans, energie of ontspanning maar vooral plezier staat voorop. 

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken