Prive Yoga

Vol goede moed ook thuis yoga beoefenen? Soms is het lastig om te weten hoe je dat aanpakt. Welke houdingen zijn geschikt voor mij? Welke volgorde moet ik doen? Tijdens een privé les kan ik je helpen om je eigen yogalessen te ontwikkelen en af te stemmen op jouw lichaam. Zo kun je genieten van yoga waar je bent. Op vakantie, thuis of misschien wel op je werkplek. 

Je krijgt een eigen les afgestemd op jouw wensen en behoeftes. Foto’s van jezelf in houdingen met tips hoe je het beste in de houding kunt blijven. Eventuele artikels, tips en uiteraard de gelegenheid om nadien nog vragen te stellen. 

Wil je lekker ontspannen? Je kunt ook een privé Yin Yoga les in combinatie met Yoga Nidra kiezen. Gewoon bij jou thuis. Vraag een aantal vriendinnen en geniet van een fijne sessie. 

Tot slot kun je ook kiezen voor een Reiki behandeling bij fysieke/ emotionele klachten. Samen maken we een plan voor 1 of meerdere behandelingen. Wat is reiki? 

Bedrijven Yoga

Een teamuitje is belangrijk om je als team te verbinden met elkaar. Met elkaar beleef je een mooi moment waarin yoga wordt gecombineerd met teamspirit.

Met een workshop variërend van 1,5 tot 2 uur leer je de basisbeginselen van yoga. De workshop kan zich richten op balans, energie of ontspanning maar vooral plezier staat voorop. 

Een heerlijke bezigheid met collega’s als ondersteuning van teamdagen of bij een vrijgezellenfeest

Mogelijkheden bij Vibe Yoga

Prive Yoga    

90 minuten €60,- 

Reiki

60 minuten €50,- 

Workshops Yoga

prijsopgave in overleg 

Locatie Noordhorn