Welke vorm van Yoga past bij jou? Alle vormen hebben als doel dat je je beter leert ontspannen. Dat kan zijn ontspannen vanuit beweging (flow) of vanuit rust (nidra)

Hieronder kun je lezen wat de verschillende Yoga lessen inhouden. Mocht je twijfelen welke vorm voor jou geschikt is, neem dan contact op. Doe dit ook als je lichamelijke of mentale klachten hebt voordat je begint met de lessen. 

Vinyasa Flow

Wil jij fysiek bezig zijn met Yoga?


Vinyasa Yoga is een vorm waarbij de houdingen aan elkaar worden verbonden door middel van de adem. Een les kenmerkt zich door combinaties van houdingen te beoefen. Over het algemeen staat het fysieke aspect op de voorgrond.

Yin Flow

Wil jij meer verstillen en dieper in de houdingen komen?

Deze vorm richt zich op het bindweefsel van de gewrichten. De houdingen worden 3-5 minuten aangehouden. De gewrichten krijgen daarmee meer mobiliteit en beweeglijkheid. Deze vorm heeft een meditatief en rustgevend effect.

Yoga Nidra

Ben jij een ultieme rustzoeker en wil je dieper leren ontspannen?

Yoga Nidra is een liggende meditatie in combinatie met Yoga. Je leert te focussen op je ademhaling, lichamelijke sensaties, emoties en gedachten. Lees meer over Yoga Nidra door op het icoon te klikken.

Vibe Specials

Elke maand een inspireerde workshop!

Kijk op het rooster welke special wordt aangeboden. Via de nieuwsbrief krijg je meer informatie over de les. Een workshop duurt 1,5 - 2 uur.